top of page
Bruidskapsel Friesland

Bruidskapster Eva

Ik laat je stralen op de mooiste dag van je leven

Heb jij een

speciale gelegenheid?

Ben je te gast op een feest? Of vier je zelf een speciale gelegenheid?

Hou je net als ik ook van een feestje en wil je er "stunning" uit zien op die ene feestavond?

Heel goed! Daar horen dan ook mooie en feestelijke haar en make-up bij! Maak je outfit compleet en straal op het feestje. Ik help je graag met feestelijke make-up en haarstyling.

 

Promoveren of een gala....? Waarschijnlijk heb je een nieuw outfit gekocht.

Ben je "model for one day" en wil je er tijdens deze shoot zelfverzekerd en op je mooist uitzien? 

Solliciteren? Een presentatie geven? Beurs weekend? Belangrijke meeting? Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Verzorgd voor de dag komen, laat je professioneel en zelfverzekerd over komen. Een zakelijke styling is dan aan de orde. Je krijgt maar 1 keer de kans op een eerste indruk. Laat mij die eerste indruk onvergetelijk maken. Ik zorg voor passende make-up en haarstyling.

Wil je als bedrijf professionele, zakelijke (profiel)foto's van je personeel en wil je dat ik net dàt verschil maak en het mooiste in je mensen naar boven haal?

Of zit je dagelijks met je handen in het haar en wil je graag samen op zoek gaan naar jouw persoonlijke "signature look" zodat je iedere dag resultaat hebt? Dan ben je bij mij op het juiste adres....

Ik denk met je mee om voor elke gelegenheid een passende styling te creëren, van ‘extra glamourous’ tot een styling waar je vooral dicht bij jezelf blijft.
Bruidsmake-up Zwolle

Contact Formulier

Merelstraat 5-a, 8916AS Leeuwarden, Nederland

Bruidskapsel Groningen

Thanks for submitting!

Bruidsmake-up Groningen
bottom of page